Skip to main content

Hvordan returnerer jeg?

Vi gør opmærksom på, at vi har 14 dages retur/fortrydelsesret regnet fra den dag, hvor du modtager din pakke. Er de 14 dage overskredet, vil returnering blive nægtet og pakken sendt retur for kundens regning.

Hos os er det gratis at ombytte til en anden style eller størrelse – læs nedenfor, hvordan dette lettest gøres. Ønsker du pengene retur koster det kr. 49 at benytte den medsendte label.

Ombytning

Hvis du ønsker at ombytte en style, så kan du gøre det på én af følgende to måde:

  1. Bestille den nye style til omgående levering (noterer venligst det nye ordrenummer på retursedlen, når du returnerer din anden style; så krediterer vi fragten på den nye ordre) – dette er klart den hurtigste måde at foretage en ombytning på, og du slipper for, at den ønskede vare/style bliver udsolgt
  2. Du er også velkommen til at notere den ønskede style og størrelse på retursedlen, når du returnerer din style. Er den ønskede vare på lager fremsendes denne hurtigst muligt – imodsat fald vil den blive krediteret fratrukket kr. 49 (hvis du anvender vores returlabel).

Du kan også vælge at få et tilgodebevis, som kan benyttes på et senere tidspunkt (gyldig i tre år). Vælger du ombytning eller tilgodebevis er det gratis at benytte vores returlabel.

Returnering

Hvis du ønsker at fortryde dit køb, og returnere den købte style/vare, så er du velkommen til at benytte den medsendte returlabel (og dermed få tracking på din pakke); dette koster kr. 49, og vil blive fratrukket det beløb du har tilgode. Alternativt kan du selv stå for porto og forsendelse, men vær opmærksom på, at vi ikke tager ansvar for din pakke, før den er modtaget hos os.

Når vi får din pakke retur håndterer vi den hurtigst muligt. Vær opmærksom på, at vi har op til ti HVERDAGES ekspedition – når vi har håndteret din returnering modtager du en kreditnota på mail, og derefter går der 2-4 hverdage (alt efter betalingsform) til du har pengene tilbage på din konto (vi anvender samme kort, som du brugte ved købet).

Vi er desværre nødt til at nægte din returnering hvis:

  1. Retur/fortrydelsesfristen er overskredet
  2. Varen ikke er pakket forsvarligt ind
  3. Varen har fået parfume, make-up eller lignende på
  4. Varen har været udsat for lugt såsom mados, røg eller lignende
  5. Hangtags eller mærket er fjernet/beskadiget

Fodtøj forventes ligeledes returneret i original og ubeskadiget emballage. Fodtøj må IKKE returneres blot i skoæsken med fragtlabel sat direkte på skoæsken. Gør ét eller flere ovenstående punkter sig gældende, vil returnering blive nægtet og pakken sendt retur for kundens regning.

Ønsker du selv at stå for returneringen skal denne sendes til:

Fashion4U ApS, Byleddet 22, 8920 Randers NV.

1